Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Friday, December 01, 2017

Mabel 17, niet normaal toch!!??

.... zo hard het gaat! Mabel werd Woensdag jl 17, ze werd ook op een Woensdag geboren! Ook nu begon de dag bijtijds; Mabel had een proefexamen welke vroeg gepland stond. Een slaperig hoera en één cadeau (eau de parfum!!) als feestelijke start. We reden samen naar school. 17 jaar geleden zat ze in een maxi cosi achterin, nogal roze en vrijwel altijd verlangend naar moedermelk.., nu naast me voorin, in 't voornamelijk blauwe schoolkostuum en met koffie in haar hand. Àlles aan je was nieuw destijds en we zijn nog maar net begonnen op deze gezamenlijke 'journey' maar die glanzende, royale bos haar had, minstens het eerste jaar lang, niemand kunnen vermoeden!!! Blijf stralend, Mabs.

Lange schooldag, rond 16.00 een kop thee met Merle en Myrthe, lieve felicitaties, een feestmand gevuld met cadeaus en kaarten van familie uit Nederland. Super leuk!
Wel een beetje duf natuurlijk, de studieboeken wachtten en je vader in de States...





















Wat ze niet wist is dat 4 goede Nederlandse vriendinnetjes als verrassing zouden komen! Al een week of 3 geleden had ik ze per app uitgenodigd voor een klein dineetje. Ze moeten momenteel allemaal hard studeren dus het zou geen latertje worden, extra lief dat ze er waren. Zò leuk, oók spannend want Mabel noemde eerder -vrij expliciet- niets te willen. Ze slopen naar binnen, we wachtten tot ze er allevier waren en met Merle en Myrthe overvielen we Mabel in haar kamer met een luidruchtige "Happy Birthday"!
Super leuk, Mabel heel blij. 
Paprikasoep-vis-carameltaart
kletsen en lachen