Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Saturday, October 07, 2017

Feestelijke griezelgriet


Het thema van deze kinderboekenweek is griezelen met als motto 'gruwelijk eng'. De schrijver Chris Vegter was van de week op de HSL. Vrijdag jl mocht je op je allergriezeligst naar school. Myrthe had dat helemaal zelf voorbereid en bedacht. Ik hielp alleen maar een beetje met de uitvoering.
Freaked me out...





Vrijdagavond kreeg hele andere contouren; Myrthe haar klas kwam bij ons voor een verlaat verjaardagspartijtje. We startten met een toetjesbuffet (de chocoladefontein was minder spetterend -en spetterde dus ook minder- dan gehoopt maar het was wel heel lekker en leuk om er een marshmallow of een aardbei in te hangen) Veel suiker en veel jongens aanwezig!, 14 kinderen totaal. Héél even waren we niet in control en leek het erop, geheel in het thema van de week, dat Arnoud en ik deze monsters flink moesten gaan laten schrikken. Een U-turn.. Na de zoetigheid, het 30 seconds spel en dansen was het de bedoeling dat de kinderen naar een buitenbioscoop in de tuin konden. Met sfeerverlichting, zitzakken, popcorn en een leuke film natuurlijk. Apparatuur daartoe hebben we in huis gehaald. Het stroomde, klètterde, van de regen dus dat plan viel in het water. We maakten het gezellig op het terras en het wordt gelukkig goed donker hier! Gold Class Movies op Linden Drive!
Voor de meeste kinderen was het kennelijk het eerste feestje in de avond en er was er een aantal echt zenuwachtig, hoorden we van ouders.
Het werd een groot succes en Myrthe heeft volop genoten. Nogal involved en in charge, deze young lady.
Mabel en Merle waren op pad.




Geen feest zonder een Unicorn natuurlijk