Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Monday, September 18, 2017

F1 feest



 Dankzij de sandwich van Vettel en Raikonen, crashte dit feest vrij snel. Veel knorrige en teleurgestelde fans, wat ongetwijfeld van invloed was op de animo voor het concert van Calvin Harris op Zondagavond.


Arnoud, Peter en Janine, hieronder, bij de race. Zeiknatte Zondagavond.

Arnoud was het hele weekend involved, deels zakelijk en zeker ook privé. Ons feest duurde wel lekker lang want Peter en Janine uit Perth waren over en we hadden een heel relaxed en gezellig weekend. Eigen plannen en gezamenlijke gezelligheid van borrelen, eten, Ariane Grande, The Chainsmokers, weer een borreltje, bijpraten, beetje dansen en op Zondag voor de race het (korte) optreden van Duran Duran. Wat een spektakel weer! en de magische sfeer van de Padang, een geweldige plek voor optredens. De F 1 is een event waarbij de verschillen tussen Oost en West minder opvallen. Althans, je voelt een uitbundige saamhorigheid en je ziet veel Aziaten behoorlijk los gaan. Leuk! Ook veel weirdo's trouwens van all over the world.



Zaterdag overdag zat Arnoud deels zakelijk vast ivm de F1. 'S middags viel ik in bij een tennistoernooi; erg leuk dat Arnoud, Peter en Janine kwamen kijken.


Myrthe had Vrijdagmiddag Jill te spelen en sliep Zaterdag bij Britt. Zondagmiddag fietste ze naar schoolvriendinnetje Féline. Superleuk natuurlijk. Wel echt snert dat dit weekend bleek dat zowel Britt als Féline met kerst vertrekken. 10 kleine visjes....


Merle had een heerlijke F1 Zaterdagavond en paste op. Mabel had een Vrijdagavond feestje, studie en hockey. Ik ging op haar kaartje Zondagavond toch even mee maar ben voor de race naar huis gegaan en heb m'n ticket voor best nog een mooi bedrag kunnen doorverkopen.