Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Sunday, October 29, 2017

Weekend!


We made wine disappear, what is your superpower?

 De jaarlijkse of tweejaarlijkse bezoeken van een aantal vrienden zijn zulke vertrouwde èn bijzondere gelegenheden geworden. Dit weekend was Hans Reinigert er weer. Vrijdagavond trakteerde hij ons, Zaterdagavond nam Arnoud Hans mee naar het koken. Ook een traktatie. Namelijk op veel plezier, lekkere wijnen, geworstel met pastamachine, pannen en pollepels en een heerlijk 4-gangen diner! 

Myrthe balt vooruitgang op het voetbalveld. Mabel speelde lekker op d'r nieuwe hockeyschoenen en scoorde tijdens 1 van 2 hockeywedstrijden welke ze dit weekend speelde, Zondag keken we!

        


 Donderdagavond gasten


Myrthe en ik bedachten dat het een mooi programmapunt voor deze regenachtige Zondag zou zijn om een 'Spa' na te bootsen. Myrthe verdiept zich momenteel in nagel-en haar groeimethodes. Yep. Openingstijd 18.30, sluitingstijd werd bepaald door bedtijd en departure time van Arnoud's vlucht naar Londen. De ingrediënten van de haarmaskers zijn oa ei, olie en honing. Merle, Arnoud, Myrthe zelf en ik ruiken de gehele maand November naar scrambled egg en jelly met, niet onbelangrijk, glanzende extra centimeters!
Geurkaarsen en sfeerversterkende muziek. Mabel was tijdelijk in dienst bij Myrthe's spa centre. Ik ga nu m'n (keiharde) haar wassen.






Myrthe is goed. Ze valt ook te boeken voor voet - en armmassages.
 Nu weer een openingsslot van een week voor breuken, verhaalsommen, boekverslag en nieuwsbegrip. Ik heb gezegd dat dat ook heel goed is voor je uitstraling ;-) van binnen uit dan, hè