Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Saturday, March 19, 2016

Nest weer compleet!!

Merle kwam 's middags al aan en hier vertelt ze het een en ander. Ze heeft het erg leuk gehad! Ze is heeeel moe (dat krijg je als je 's nachts uit je bed gaat en je huisje uit sluipt om naar de jongens te gaan en lol te maken!!) 
 Mabel kwam rond 7 pm aan na een geweldig mooie week! Haar groep is veel op pad geweest per bus maar genoten van de mooie views, de gezelligheid en vrijheid!
 luisterend oor 
 cheeky girl

Heerlijk dat Mabel en Merle veilig en blij terug zijn! Ze vertelden onafhankelijk van elkaar de ervaringen over het delen van kamers en alles wat daarbij hoort! haha, leerzaam.
Mabel lacht zo leuk hier (slechte kwaliteit foto maar het wordt me moeilijk gemaakt dus al erg ok dat ik deze heb..) omdat ze hoort dat de hockeycoach ons had gebeld om Mabel te complimenteren over haar attitude, toewijding en talent! En hij vroeg toestemming of Mabel 3 wedstrijden in het eerste team mag gaan spelen. Hij mag 3 meisjes onder de 21 kiezen, daar is Mabel er 1 van. Hoe het een en ander zich verhoudt tov bijvoorbeeld Nederland, kan ik niet goed inschatten en dus niet toelichten.

 Wat een lange avonden met 1 kind dat 8.30 pm naar bed gaat! We hadden een erg gezellige week waarbij ik Mona en Myrthe na school meenam naar de dierentuin. Myrthe speelde een middag bij 2 vriendinnetjes en at daar pannenkoeken mee. Veel lezen, veel oefenen met rekensommen onder de 100
Hier luistert  Myrthe mee naar de verhalen van Mabel en Merle maar tegelijkertijd verft ze een ei.
Mabel en Merle hebben nu 2 weken Paasvakantie. Myrthe heeft nog een week school en heeft dan 2 weken vakantie.
We gaan 10 dagen naar Brisbane en omgeving, waar Arnoud moet zijn en na de vakantie ook blijft. Pasen wordt gevierd in Port Douglas.