Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Sunday, March 13, 2016

12 maart en more..

 Arnoud was jarig!

 Koffie, fruit en cadeautjes op bed!



Geborreld en gegeten op Level 33. We hadden het geluk helder weer te hebben dus met prachtig uitzicht! Mabel en Merle waren hier voor het eerst. Ik heb mezelf eraf gehaald, ik word ijdel naast zo'n jonge man haha

Lieve kaartjes en feestelijke mail, appjes en telefoontjes!

Ik had in de middag geboekt voor een 'lock down' (weer zo'n mysterie welke je middels clue's en juiste aanpak binnen een bepaald tijdsbestek dient op te lossen) Ik had een te wiskundige gekozen wat dus niet het maximale uit ons haalde, toch wel leerzaam en een beetje leuk. Volgende keer beter.

 Vrijdagmiddag met Myrthe naar de opticien, niks mis het haar ogen! Daarna haalden we een yoghurt ijsje, zit Merle in dat tentje met wat anderen. Hoe goeiig kan Singapore ook zijn! Leuk.
Mabel en Merle zijn komende week op schoolkamp. Mabel is vanochtend naar Sri Lanka vertrokken. Er waren meerdere keuzes, zoals Noord-en Zuid Vietnam, Noord Thailand, Canada en Bintan. Sri Lanka had het meest een sportief programma. Het wordt veel hiken! Ze had er zin, het was vroeg! Fijne week, Mabs!

Merle volgt morgenochtend heel vroeg, vanavond slapen er 2 vriendinnen hier. Ze zijn super excited en kunnen niet wachten. 5.10 weg, al een keer of 8 genoemd en herhaald. Lichte zorg over het op tijd komen; vorig jaar versliep Arnoud zich en het zal niet meehelpen dat ik niet altijd in 1 x de weg weet... Merle gaat naar Tioman. (heel leuk,  wel bekend want groep 8 kamp van de HSL ging er ook heen) We gaan ons voorbereiden. 
Maandagochtend 4.45