Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Monday, February 01, 2016

Playdates voor alle 'partijen'


Noa kwam zaterdag spelen. Dat was gezellig. Het is leuk om het verschil op te merken bij Myrthe als ze met haar zussen is of met vriendinnetjes van haar eigen leeftijd. Ze is jonger als ze met haar leeftijdsgenootjes is.

 Natuurlijk! pepernoten bakken in Januari, logisch.

Arnoud reist momenteel veel. Er worden lange dagen gemaakt op school. Ik kan me steeds meer inzetten bij Aware, ( Association of women for action & research) en het charity project voor de school in Varanasi wordt weer stevig ingevuld. Sinds we terug zijn van verlof, kwamen er wat mensen langs waarmee we bevriend raakten tijdens de eerste periode Singapore. Mariken (inmiddels A'dam) bleef een nachtje slapen, Martijn (inmiddels NY, hij woonde eerder in het huis waar wij nu wonen, Arnoud was dj op 1 van hun feestjes) at mee en Lieke (inmiddels Myanmar, zij woonde hier ook en was een tennismaatje) kwam een fles wijn leegdrinken en haar hart en vergunning (elke 70 dagen het land uit) ophalen in Singapore. Deze week is Lenny (inmiddels Utrecht) hier om colleges te geven, ik tref haar later in de week even. Andere kant van de expat medaille, leuk!

Mabel werkte van het weekend (restaurant en hockeytraining) en Merle ging Vrijdagmiddag naar de film met een paar vriendinnetjes. Zaterdag logeerde Chiara bij Merle, kind aan huis. Zondag studiedag!



 Zaterdagavond aten we met deze groep -voornamelijk- Australiers (1 Britse, 1 Canadees) waarmee we in Houston woonden. Ze werken vrijwel allen voor Bhpbilliton en voor Arnoud, het prive contact is rustig, we mogen elkaar graag. De tijd in Houston heeft voor een stevige verbondenheid bij vooral de 'spouses' (1 man) gezorgd. Brett en Larissa waren over uit Melbourne en stelden dit etentje voor. We haakten op het laatste moment aan (klein creatief tentje in Little India!!!) en het was erg gezellig. De meesten wonen nu in Singapore. Larissa was destijds zo lief om voor mij een afscheidsdineetje te organiseren (allemaal in het wit) toen we uit Houston weggingen.
Martini Lemongrass gedronken, aanrader!