Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Tuesday, January 12, 2016

Kerst 2015 / 2016


Een bijzondere periode was het, met als mega kroon op deze kerst-en verlofperiode, de 75e verjaardag van m'n moeder, Ella. We werden getrakteerd op een weekend in het Hof van Saksen waar we meteen na aankomst naartoe gingen. Er was weer zo lief aan iedereen gedacht en we hebben op verschillende momenten m'n moeder in de zon geprobeerd te zetten. Mooie omgeving, knus om met elkaar te zijn. Er was een superleuke winkel op 'the premises' van het Hof van Saksen waar deze melige foto van Lilian en mezelf genomen werd. haha, dit was leuk! Mabel en Merle kregen een stoer, als leer uitziend jasje, zo'n aankoop die je herinnering niet meer verlaat, waar je heel lang mee gaat doen, denk ik dan.


Op de terugweg van het feestweekend, zijn we met elkaar naar Westerbork geweest. Goed bezoek.


Donderdag 24/12; neven Christiaan en Kalle mee op stap. Een piepklein beetje winkelen (handschoenen voor op de ijsbaan vergeten) schaatsen, lunch en naar huis. We troffen een uur vrienden die inmiddels in Belgie wonen, in een kroegje aan de rand van de ijsbaan. Als er sneeuw had gelegen was het helemaal perfect geweest!

Kerst bij Lilian thuis, feestelijk!
Lief.
Tweede kerstdag, weer heerlijk bij Hetty en Reinier. 

Fijne bezoeken bij Kees en Leida, oa op 1/1/16. Ook aten we, tijdens een eerder bezoek, snert en pannenkoeken in Kraantje Lek!
Tussen Kerst en Oud & Nieuw waren we op Vlieland met de familie Carlier. Dat was weer heerlijk. Zeehondjes in de haven gezien, pannenkoeken nog steeds lekker, oliebollen minder, kinderen zalig gekookt, gluhwein in t Praethuys en het nachtdonkere bos in voor een groots inwijdingsritueel.
31/12/15...Regenboog (vanaf de Waddenzee) staat voor een goede afsluiting en een mooie start.
Lastig om te gaan, zeker met zo'n fijne 'club' van 'kiss&byebye'

De meisjes zagen nog wat vriendinnen (met 10 aan de lunch bij de fam Weersta), Mabel logeerde bij Marit en Arnoud nam Myrthe mee naar Tessa in Amsterdam. Leuk! Arnoud is nog naar DH geweest en een stukje DH kwam nog bij ons. Ik heb een klein aantal vriendinnen getroffen/gesproken. Oud & Nieuw was een heerlijke avond bij Kirsten en Martijn. Relaxe en spel (opwinding!! haha) samen met Reinier, Hetty, Zita Zalm, Frank Forel en olijke oesters. Alhoewel, stilletjes olijk dan. Traktatie!
Hoe smaakt de oester?, zorgvuldig opengemaakt en verzorgd door Martijn.


Arnoud regelde geweldig mooi en feestelijk vuurwerk!