Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Friday, January 29, 2016

Oranje!


 Ik miste de communicatie met jullie, al speelt die zich in deze vorm nogal stilzwijgend af...


na de clinic met iedereen op de foto. Tennisbaan, Hollandse Club.

Vorige week was het Nederlands hockey elftal hier in Singapore om oefenwedstrijden te spelen in voorbereiding op de spelen in Rio. Geweldig leuk en een ervaring voor iedereen, mn voor de juniorexpats! We hadden ism hun begeleiders een clinic voor de kinderen geregeld wat op alle fronten een succes was! Daarna volgden wedstrijden op de doordeweekse avonden, Mabel is elke avond geweest, dus ook bijvoorbeeld toen Duitsland-Australie speelde. Dat betekende 1,5 uur in de Mrt en boterhammen mee. Zaterdagavond keken we met elkaar naar Nederland-Australie welke pot ruimschoots gewonnen werd door Nederland! Wat een snelheid en wat een techniek! Shirts, sticks, ballen met handtekeningen en nog meer redenen om heel dedicated te blijven trainen; je weet nooit waar je uitkomt. Mabel ziet geen enkele reden om op dit niveau te kunnen gaan spelen, jaartje of 2? Als je maar wilt en blijft dromen!! Haha Liefs, Esther

 Naomi, Milou en Myrthe
 Lidewij Welten

Naomi v As, Laura, Lidewij Welten, Mabs en Sarah


Maartje Paumen in actie!
De dames bedanken het publiek op de tribunes van Sengkang Stadium Singapore

 De vrouw die je op de rug ziet is 1 van de sterspelers, ze geeft uitleg tijdens de clinic.
no clue wie dit zijn, even aan Mabel vragen.


Myrthe had nog een voetbal toernooi; het jaarlijks terugkerende 'van Oordt' voetbaltoernooi.. Was  ook de moeite waard om naar te kijken. Talent ligt elders.
Enthousiast had ze vanaf 's-ochtends vroeg de -veel te lange- sokken aan, Myrthe vond het opeens heel spannend..ieks!... grotere velden en echte doeltjes. Een tropische regenbui vervaagde de nervous breakdown en waste de tranen weg om weer te eindigen met een glimlach op haar gezicht..geen bal aangeraakt.