Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Sunday, June 11, 2017

The beauty....



...of all things lies in your ability to appreciate them

Beetje 'deep' maar zag 'm staan en waarom niet een keer delen.


Feestjes van een verjaardag en een afscheid, Vrijdagavond en Zaterdagavond. Het ene dakterras of tropentuin in nog sexier dan de andere. Wat een stad, wat een land, denk ik soms. Bubbel!! Arnoud had pech want hij is geveld door een forse griep. Hij liep veel gezelligheid en ontspanning mis en dat terwijl hij ook nog eens Zaterdagavond naar Santiago, Chili vloog. Karakter! Paracetamol!
Me flying solo met de meisjes deze Zondag; heel relax en gezellig. Buitengewoon weinig gedaan  behalve uitslapen, wat boodschappen, eten (Myrthe maakte scrambles eggs!)  en met elkaar een serietje kijken. Myrthe logeerde Zaterdagavond bij Féline waar ze cupcakes bakten en kleding ontwierp! Joséfien sliep hier en bleef een groot deel van de Zondag, heel gezellig! Met z'n 3-en in het enorme stapelbed op Merle haar kamer.

Myrthe had 17 uur en 10 minuten verkering met Nathan. Jammer genoeg vindt hij Isa toch leuker. Myrthe was in de 7e hemel, vervolgens teleurgesteld en nu met een krasje op haar ietwat trotse ziel. Ze is zich aan het beraden...