Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Monday, June 05, 2017

Overnight...ik zei het toch







Merle paste Vrijdagavond op (gelukkig ging er een vriendinnetje mee, lastig luiers verschonen met een gekneusde arm) Zaterdag knipten we het zachte gips eraf, beetje experimenteren! 's Avonds had Merle een verjaardagsdineetje van Floortje, ze mochten met elkaar uiteten in het PS café! Merle was echt blij dat ze goed geslaagd was voor de cadeaux die ze met elkaar hadden gekocht voor dit lieve vriendinnetje. Zondagmiddag weer op pad, een middag en avond (Jamie Oliver!) met Chiara. Het 'afscheid seizoen' is begonnen.. Deze meisjes blijven elkaar zien, waar dan ook ter wereld.
 Even weer vertrouwen in de linker arm krijgen


Mabel had Vrijdagavond een feestje en paste Zaterdagavond op. Arnoud en zij waren ongeveer dezelfde tijd thuis, ruim na middernacht. Zondagmiddag kwam er een aantal vriendinnen brunchen als afsluiting van de examen periode. Gezellig!



Myrthe kreeg voor de voordracht over de flamingo een developing/mastering. Hartstikke goed, veel geoefend! Myrthe had Vrijdag een feestje en was verder lekker thuis. Zaterdagavond bakten we een cake voor Mabel's vriendinnen. Myrthe kleedde zich extra mooi Zondag na 't hockey (bloedheet hier, Myrthe in vol ornaat) "Myrthe, wat zie je er mooi uit".."ik kleed me mooi aan voor het feestje van Mabel" That ìs the spirit.
Arnoud, Myrthe en ik gingen Zondag even richting Orchard, Myrthe houdt ervan! We hadden Zondagavond een afscheidsdiner van de familie van Rijn (waarmee we skieden) waarbij Arnoud rond 21.00 werd opgehaald, hij moet naar Japan en China.