Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Monday, June 05, 2017

A 'left-over' Monday



Maandagmiddag uit school, trof ik deze 2 big smiles aan!!
Lizette appte dat ze veel eten overhad van de avond ervoor (afscheidsdiner) en vroeg of we wilden komen eten. Gezellig natuurlijk! Lekker meiden gekakel en gekkigheid.
Eén zoon van hen maakt onverwachts het schooljaar in NL af (waar ze naar terug zullen verhuizen) en eén zoon zit voor een trip in India. Alleen maar vrouwen dus! Vroege start en bijtijds naar huis. Goed begin van de week! 




 Ik weet niet waarom Myrthe zo kijkt, ze had het buitengewoon naar haar zin. Misschien toch even een scherp grapje of overruled met iets, haha


 Josefien (14) is bevriend met zowel Mabel als met Merle. Myrthe appt grapjes via Instagram naar 17 jarige Dirk. Joséfien zit op de UWC en iedereen draait lange schooldagen dus doordeweeks wordt er nauwelijks afgesproken.  Via het hockey hebben Mabel en zij elkaar beter leren kennen en de gezamenlijke skivakantie zorgde natuurlijk voor versnelde verbinding met de gezinnen. Aankomend weekend komt J gezellig een nachtje logeren, ook een beetje een plannetje ivm het vertrek van hen.  Bluh!