Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Sunday, January 25, 2015

My idea of a relaxing weekend



Myrthe sliep bij een vriendinnetje van Vrijdag op Zaterdag, Merle maakte heerlijke cake-jes (opgestoken van 'cupcakecup' op tv) en we keken een film. Iedereen had een suggestie mogen doen, overleg en compromis leverde 'this means war' op. Was niet mijn nummer 1 maar geen straf te moeten kijken! Thee, wijn, muffins.

Zaterdag deed Merle mee aan het jaarlijks terugkerende 'van Oord' voetbaltoernooi, leuk! Mabel ging even de stad in Zaterdagmiddag en bleef slapen bij Nicky, hockeyspul mee voor de volgende ochtend.


Regelmatig realiteit; dit keer is het schoolvriendinnetje Lotte dat naar Londen vertrekt. Belangrijk dat er, naast familie, een aantal vaste vrienden zijn. Gelukkig zijn die er.

In het kader van 'boekenweek' was schrijver Harmen van Straaten in Singapore. Merle en Myrthe mochten verkleed als een favoriet personage. Die hebben ze niet, dus dan maar andersom redeneren; wat hebben we in huis waar we wat mee kunnen? Merle ging als Jerome (hadden nog een ongebruikt Halloween sixpack liggen), vind 'm zelf goed gelukt! En Myrthe wist het zelf niet; Tinkerbell?? Wel weer een mooie gelegenheid voor glitters, kleur, bloem en make-up.




Zaterdagavond kwamen Gabby en Pascal gourmetten. Gourmet & Bingo was het plan, lekker fout. Kinderen vinden gourmet zo leuk (..) We zijn niet aan Bingo toegekomen, gelukkig maar, want ik had geen prijzen geregeld. Lang aan tafel, heel gezellig!