Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Thursday, January 15, 2015

Verlof!

We kijken terug op een fijn verlof. De meisjes en ik vlogen 19/12 en Arnoud arriveerde kerstochtend. Rijk gevulde dagen met familie en vrienden waarin er ook 4 mooie kerstkransen geknutseld werden, kerstliedjes gezongen werden, zowel in de kerk als in de kroeg èn bij Kees en Leida onder de kerstboom. Myrthe (mèt roze discopet, full time) logeerde her en der bij familie, Mabel en Merle bij hun vriendinnetjes, we hebben in de trein gezeten en er is gefietst! Een highlight was het kerstchantant in Zeppos, Amsterdam op 24/12! Geweldige sfeer en vermaak. Duidelijke kerstboodschap verpakt in uitbundige, muzikale gekke optredens, namelijk; iedereen welkom zolang je elkaar en elkaar's verschillen maar lekker laat zijn, jong/oud, hetero/homo/transsexueel, blank/zwart, doe waar je blij van wordt, schaam je niet, leef je uit, lachen en luisteren, respect, beschaving, tolerantie, vrede….en dàt allemaal op het Gebed zonder end.
Een bijzondere observatie was de prachtige regenboog op kerstochtend. (géén foto van)

In kerstkleding naar de verjaardag van mama/Ella/oma!

Mabel, Merle, Myrthe en Christiaan gingen uiteten in het leukste eetcafé van de Naarden Vesting, een traktatie van m'n moeder terwijl zij een gezellig borreltje gaf bij de buren, bij haar thuis dus! ha! Kalle en Klaasje mogen een volgende keer mee. Het concert van Kinderen voor Kinderen met Kirsten, Martijn, Claudia en Lillian was een groot succes en een mooie avond. De kerstfeesten waren fijn en lekker.


Meerdere vrienden kwamen onze kant op, een aantal boekte een overnachting; zò gezellig en heel prettig voor ons natuurlijk. Buiten open haardje aan, binnen zitten fffrrrrrr wat koud en winderig was het.
Met Nick Vollebregt gaat het ook goed al was er weinig jazz toen m'n moeder, Mariella, Lilian en ik daar gezellig aten. Daar doet hij niet meer aan.

En we bezochten een aantal keer mijn vader/Ton op de begraafplaats, dat spreekt voor zich. Een, zoals bedoeld was,  ingetogen kerstversiering werd door Myrthe haar enthousiasme omgetoverd in kleurrijk kerstdecor.


 De jaarwisseling was vele malen levendiger dan wat dit plaatje doet vermoeden. Knus èn feestelijk.


Martijn trakteert elk jaar op overheerlijke appelbollen.
Verder weinig foto's behalve een stuk of 100 van Sjaak.. (poes van Martijn en Kirsten, Myrthe's best friend..)