Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Thursday, September 19, 2013

A new home

Vandaag was de eerste dag van de verhuizing. Gelukkig was het droog, dat was heel fijn. Wel was het heeeel warm en zonnig en de 'Crescent' bleek te smal voor de container, dus die werd elders geparkeerd  Met truckjes werd er heen en weer gereden. Best gedoe voor de mannen, zo'n 10 in totaal!! In Houston hadden we een dubbele garage, hier geen, dus veel 'boxes' naar de 'attic'...Er hangt wat 'kunst & kitsch' hier en daar, veel gezellige eenden en kippen als kastdeurversiering en fijne haakjes. Dat maakt dat een mens zich thuisvoelt.

Alles is over en een aantal items inmiddels uitgepakt. Er verdwijnen steeds meer onderdelen van de bedden dus na elke verhuizing blijkt het een grotere uitdaging om het totaal aan moeren, schroeven en draadjes tot een stevig geheel te maken. De verschillende handschriften bleken deze keer een mysterie om te ontcijferen. Arnoud deed enthousiast mee met een keukendoos open -en leegmaken...dat je er dan zo eentje treft met MEUK. Geen duidelijkheid met pannen of glazen, nee, verdwaalde en eenzame bakjes zonder deksel, een plastic gadget van een kind, koninginnedagbroche, 1 vieze pannenlap, 4 houten prikkers and so and so on. haha

Ons nieuwe adres is;
17, Greenview Crescent
289326, Singapore.

"Baker & Cook" zit op loopafstand, wat gevaarlijk is. Het lekkerste brood, de meest fantastische donuts en koffiebroodjes, quiches en diverse thee en koffie worden hier vers aangeboden. Een Franse zaak (Nieuw Zeelander als eigenaar) in een 'expat-reservaat' naast een paar typisch lokale tentjes. (kun je ook koffiedrinken, weer een heel andere ervaring, met vissoep erbij rond koffietijd..)
 Dit is achter het huis, naast het zwembad.
 Ladies Balhuizen