Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Monday, April 30, 2018

Oranje boven

De kop is er af! 
Afgelopen Vrijdag begonnen en door t/m 15 Mei. Naar tevredenheid tot nu toe.

Nu is het duidelijk; Later deze maand tijdens de graduation, krijgt iedereen zijn/haar high school diploma waarmee je naar het HBO kan. Vrijdag 6 Juli horen we of Mabel genoeg punten heeft binnen gehaald voor haar IB diploma waarmee je naar de universiteit kan.

 Een eerste 'fit'..


Een heuse snackbar in Holland Village. Binnenkort eens proberen! We lieten het oranjegeweld van afgelopen weekend wat aan ons voorbij gaan. Velen zijn na de borrels natuurlijk een frietje gaan halen! 

Merle en Myrthe gingen op koningsdag in het oranje naar school en hadden feestelijke uren met spelletjes, Hollandse lekkernijen (zover haalbaar (letterlijk trouwens)) en harde Hollandse muziek. Thuis is er flink gebakken voor de verkoop op school. Opbrengst gaat natuurlijk naar goede doelen welke bij de leerlingen bekend zijn. Sfeer!


Merle, Arnoud en ik kijken met elkaar naar "The Hunger games", geweldig! De boeken lazen Merle   en ik al lang geleden maar de verfilmingen zijn ook zeker de moeite waard. Van het weekend keken we deel 2. Superleuk en spannend. Agenda's (vnml die van Arnoud en Merle) naast elkaar voor deel 3.
Arnoud vertrok gister wederom naar AustraliĆ«, nu naar een ander stuk. Deze maand zit hij er wekelijks. 
Afgelopen week, op Anzac day in Perth met Janine en Peter (kennen we uit Houston)