Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Sunday, April 08, 2018

Bella Italia


 Onderweg! Op naar een erg vrolijke, sportieve en gezellige wintersport-verwenweek met Lilian, Kalle en Klaasje. Zo'n ZIN!
Het hotel Arvina ('the art of natural life') hadden we van vrienden doorgekregen en bleek een geweldige tip; iedereen is er erg aardig en gastvrij, er is een zalige keuken en de bedden zijn ouderwets weldadig. De kinderen hadden een paar keer veel plezier van de whirlpool buiten. We troffen het heel behoorlijk met het weer en borrelden een paar keer hiervoor op het terras. 's Ochtends gingen we met de bus naar het dalstation en met de lift naar boven waar we onze schoenen aandeden en board/ski's pakten. Hier vandaan verspreidden we ons. De kinderen hadden Maandag tm Woensdag les van 10.30-13.30.

bij de bushalte

 er is veel gekletst, gelachen en gespeeld!

 Merle skiede Zondag, Donderdag en Vrijdag mee met ons maar Maandag tm Woensdag had ze voor het eerst ook les in het snowboarden. Ze vond het spannend maar ze focuste zich en liet zich door niets van de wijs brengen. Met veel vallen en opstaan en beurse billen, bleek ze het heel snel op te pakken!
Myrthe skiet snel en soepel en ze neemt het liefst alle off-piste paadjes!



 zalig! elke dag omelet mit preiselbeeren!
 Mabel snowboardde er lekker op los! Fijne lessen èn op eigen kracht. Doorzettingsvermogen en toewijding. Knappe ontwikkelingen!




 'Perfect'  (Ed Sheeran)
 





Dinsdag troffen we de oudste vriend van mijn vader, Peet,  met zijn 2 zoons. We skieden met elkaar en brachten de dag met elkaar door! Hartelijk en dierbaar.