Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Sunday, April 08, 2018

Allerlei

Afgelopen week was ook een vakantieweek. De laatste voor Mabel en Merle, Myrthe heeft nòg een week! We werkten de jetlag weg en Mabel en Merle deden diverse leuke dingen met vriendinnen. Nog 'op pad voordat de examens beginnen', het pad ging oók richting bibliotheek voor de studie..
Merle en Myrthe gingen samen naar de dierentuin en Arnoud werkte een dag thuis want ik had ouderwets de griep, en stevig ook. Donderdag lukte het om even met Merle en Myrthe de stad in te gaan, de bonnen van de Bodyshop werden verzilverd en we moesten op jacht naar een schoolzwem badpak voor Merle.
preview..
Mabs heeft nog 2 weken school 'left'..!


Overgewaaide lentekriebels zorgen ervoor dat ik oa al het Lego friends opgeruimd wil hebben. Dat hoefde ik maar 1 keer aan Myrthe te noemen. Van Maandag tm Donderdag, hele dagen!, aan het bouwen geweest. We zijn er nog niet, maar tot nu toe heeft het weer een geweldige keuken, caravan met auto, vliegtuig, helicopter en boomhut opgeleverd. Wat houden we, wat verkopen we?
" Myrth, zal ik anders alvast met de boot beginnen?" " Nee, lief, dank je mam, dat doe ik liever zelf. Kun jij die hele kleine witte dingetjes zoeken, kijk, met rond bovenkantje hier, zo.. en daarna de pompjes voor het ketchup en mayonaise flesje.." 
okeeeee, ik pak even m'n bril)))

In Februari zouden Arnoud, Myrthe en ik naar HK gaan om vrienden te bezoeken met kinderen van Myrthe haar leeftijd. Dat ging toen niet door. We verplaatsten het naar komend weekend. Myrthe en ik gaan vanmiddag al en hebben eerst een nacht en dag gezellig samen, Vrijdagavond treffen we Arnoud bij Dirk, Mariken, Tess en Daan. HK is toch 3,5 uur vliegen! We rukken ons los van Lego meditation..

2 potjes pool op Donderdagavond en Vrijdagochtend, learning is in the doing. Leuk!
 Vrijdag gingen Myrthe en ik naar een amusement/dierenpark 
'Ocean Parc', een feestje!
Tessa en Myrthe bakten een smartietaart en hadden een gezellig weekend met elkaar, spelletjes, pannenkoeken, lezen, kletsen en voetballen. Zaterdag maakten we een heel stevige hike van ruim 2 uur, Myrthe deed geweldig mee. Mooie uitzichten, forse klim! Dirk en Mariken zijn beiden nogal ambitieus en nogal fit.. Kota Kinabalu ervaringen kwamen levendig terug in lichaam en geest...
Zaterdagavond zijn we de stad in geweest, supervibes in HK Central!!!

Zondag was het slecht weer dus gooiden we de plannen om en speelden een spel met een pot thee erbij en de taart van Tessa en Myrthe natuurlijk. Uiteindelijk ben je best even aan het reizen van deur tot deur en waren we pas rond 23.30 pas terug. Mabel en Merle hadden gezellige afspraken her en der en Mabel zit weer in een stevig studieritme.
Afgelopen Vrijdag was 'senior prank day' ('eindexamenstunt') en werd Mabel, waar de hele school bij was in de kantine, gevraagd om mee te gaan naar de Prom. A little story on itself. Misschien to be continued, maar dan door Mabel zelf.