Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Wednesday, June 24, 2015

Mees Kees op kamp



Een prachtige musical, een geweldige avond!! "Mees Kees" klinkt toch echt minder sexy dan Hairspray, maar hoe het verhaal is neergezet en gespeeld...super en zo levendig! Ook leraren en ouders die al jaren hier rondlopen hoorden we met zulke enthousiaste geluiden. De groep achters hebben heel  hard gewerkt en Marjo (mama van Maarle) heeft zich op de choreografie gericht, afgelopen weken.
Merle speelde Sabina, Sep is verliefd op haar en zij op hem maar daar moesten ze nog een beetje voor durven uit komen. Merle had nog een solo tijdens de bonte avond; "I love you for a thousand years..", tranen en gejoel! Alle kinderen kwamen tot hun recht en het was een wervelende show.







Gevoelig en zelfverzekerd!








Verlegen bekentenissen



Na afloop was er een persoonlijke woordje voor elke leerling en een foto uit de peutertijd welke langzaam veranderde in een recente foto. Lief en hilarisch. Myrthe werd door iemand thuis afgezet en wij bleven nog borrelen. Mooie afsluiting!






Een beetje veel foto's, maar ze vertellen een verhaal, ik kan dus niet kiezen.



Mabel en ik, samen met nog wat anderen, hielpen met make-up en haar; ook erg leuk om te mogen doen! We kregen bloemen, nota bene!