Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Saturday, May 30, 2015

Lang weekend


In verband met Vesak day (meest heilige dag voor de Buddhists; de geboorte, de verlichting en de dood van Gautama Buddha worden vertegenwoordigd) heeft iedereen as Maandag vrij. En het reguliere hockeyprogramma is gestopt. Merle had Vrijdagmiddag-en avond een feest en Mabel werkte voor het eerst bij Donna Carmela. Zwarte broek, witte top en rechte rug. Spannend en bijzonder. Bijzonder op 2 manieren; een buitenkans om op je 14e in Singapore te kunnen werken. Deze Italiaanse familie gunt het Mabel gewoon en kunnen natuurlijk hulp gebruiken!! Bijna niemand wijkt hier af van de regels want het systeem in Singapore is strikt en straft je. "Willing to take a risk"..
En wel een bijzonder gevoel dat je oudste kind weer een stukje verder de wereld in gaat. Ze gaat plezier en levenservaring opdoen! Al is het om de hoek… Ze straalde toen ze terug kwam!! 'I never worked so hard in my life, life is tough' (big smile..)


Vanmiddag zijn we naar een uitvoering van het Zwanenmeer geweest in de Marina Bay Sands theatre. Met het St Petersburg Ballet! In plaats van Arnoud ging Demi mee, een vriendinnetje van Merle. Zij kon goed wat afleiding gebruiken. Odessa wilde liever niet. We vergaten eigenlijk een foto in het theater te maken.




Alledrie een logeetje; Demi, Isa en Eline. Verder staat op het programma dat we door alle kasten gaan; wat gaat mee en wat kan er naar de garage sale/salvation army??