Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Sunday, November 03, 2013

Volle feestbak

Vorig weekend is ons huis goed ingedraaid! Merle vierde Zondagmiddag 27 Oktober nog haar verjaardag en had het hele weekend een vriendinnetje te logeren (ouders op pad). Zaterdagochtend was het sport/community day op de HSL waarbij ik de ochtend hielp. Mabel had Zaterdagavond een oud klasgenootje te logeren (ouders feestje) en ze ging met haar door naar hockey op Zondagochtend. En vanaf Donderdag t/m Zondag logeerden Berend, Suzanne en hun 3 kinderen bij ons. Ze sloten een 2-weekse reis bij ons af. Het feit dat we elkaar goed kennen, zij eerder in Singapore woonden en ook hun programma hadden, maakte het natuurlijk extra relaxed en levendig. De fietsen waren met platte banden uit de container gekomen en het basketbal net was wiebelig, Berend dook in de klusjes, hier samen met Arnoud, being a bit of a show off haha De zolder is voor het eerst gebruikt, de kampeermatrasjes ook...


Het was een dierbaar bezoek, sowieso, maar extra speciaal omdat Berend en Suus hier halsoverkop vertrokken, ongeveer 1,5 jaar geleden, toen duidelijk werd dat Berend ernstig ziek is. Na de diagnose van slokdarm kanker (en met 3-6 mnd te leven als boodschap) zijn zij teruggegaan en wonen nu in Bussum. Zij, wij, familie en vrienden zijn dankbaar voor hoe het gaat. Laat dat zo blijven.

keukentafel vol!

We wilden eigenlijk voor Merle haar verlate verjaardagsfeestje gaan golf surfen. Dat leek haar gaaf en het zou een mooie opvolging geweest zijn op de lessen die ze van de zomer op Vlieland had. Maar om haar pols volledig te laten genezen, mag ze toch nog niet sporten. De regen en het onweer gooide roet in het alternatief dus what to do? Arnoud en ik namen Merle en haar vriendinnetjes mee naar Vivocity, een grote mall. Klinkt simpel maar met uiteenlopende types en budgetten van huis uit, wisselende verwachtingen en zonder duidelijk plan was het improviseren en loslaten at the same time. haha Arme Arnoud. Maar het werd een groot succes. Het best bewezen door Merle's grote mate van gelukzaligheid en dankbaarheid. Achteraf dus een 'eitje'...Op Zondag gaat heel Singapore de stad in dus mmmm, stapvoets...De meisjes mochten iets uitzoeken (kinderpsychologie!! keuzes maken!) ze kregen een 'express' behandeling door de visjes die de pedicure verzorgen, zonder nagellak dan.  Eeltvrij een hamburger eten rondde het geheel af. Supergezellig.