Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Sunday, March 24, 2013

Ummetje Merle

En dat we dan ook gaan staan zwaaien! )) Filmpje is alleen te zien als de weblog op een computer wordt bekeken, niet op een Ipad.
Op weg naar George Bush International Airport voor De Vlucht !! 





 Merle had er zo'n zin in! De aftelkalender werd trouw elke avond afgekruist. Vol vertrouwen en enthousiasme naar Amsterdam. Maar ja, er werd ook zo liefdevol op haar gewacht. Louter genieten. Wat even tegenviel is dat wij t/m  het instappen bij Merle mochten/moesten blijven (aanvankelijk alleen 1 ouder maar na een poging om het grondpersoneel van gedachten te laten veranderen, werd dat aangepast naar allemaal..niet verwacht van het doorgaans zo strenge Amerika!!!) Merle had gedacht dat stuk alleen te moeten doen, het wachten is wel saai maar wel hetgeen wat je dan echt alleen door moet. Eenmaal in het vliegtuig word je volgens mij gepamperd tot en met. Maar dat horen we nog. Hup, de oceaan over! Be safe and enjoy to the fullest, lieve Merle!

ps hoe lief en 'volwassen'; ondanks Merle haar eigen spannende vertrek van de volgende ochtend; Vrijdagavond had Merle nog veel van haar lego friends opgezet, als verrassing, zodat Myrthe ermee kon spelen.