Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Tuesday, September 26, 2006

Aankomst Mariella





Afgelopen maandag kwam Mariella aan, vlucht KL 837, kwart voor vier geland en een kwartiertje later konden we heel hard naar elkaar zwaaien!! Geweldig! Even op de koffer wachten, door de glazen schuifdeuren en dikke omhelzingen, zoenen en ondertussen de weg vrijmaken voor het verkeer achter ons. Merle riep gewoon 'Lellaaa', van Mabel kreeg Mariella een goede knuffel. Op naar de auto na eerst 'vol' tegen de muur van tropenwarmte aan te lopen.

Dat eerste half uur zijn wij stil en zijn Mabel en Merle de enigen die praten, veel praten en vragen! "kijk Maar, hier..." "zie je hoe groen..." laat maar, komt later wel. Wederom bijzonder en vertrouwd om elkaar te zien. Mabel en Merle hebben alle kunsten al laten zien; koppeltje duikelen, springtouwen, een soort halve, mislukte spagaat, danspasjes en zelfs een heel optreden op Anastasia, best hip!

Vandaag hebben we al een ontspannen dag met elkaar gehad. Morgenochtend gaat Mariella Orchard Road afstruinen als ik mijn tanden stukbijt op Mandarijns. Extra feestelijk is het dat Mariella bij de verjaardag van haar petekind zal zijn.