Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Monday, September 25, 2006

Tandenfee





Er waren er zelfs twee van de week! Mabel kwam opeens beneden, verkleed als fee en Merle als een feeenmeisje annex bruidsmeisje! Ze had zich verkleed boven en kwam beneden de show stelen. De zon doet zo'n plaatje ook extra goed natuurlijk. De 'sluier' is nog onderdeel van mijn bruidsjurk geweest, van de sleep althans.

En...tatatatata...Mabel haar voortand is eruit. Dat is natuurlijk een hele stap, in Mabel haar gedachten is ze nu bijna volwassen en kan ze op kamers aaggghhh! De tandenfee is gekomen, heeft de tand netjes onder het kussen laten liggen (zoals vurig gehoopt) en een dollar achter gelaten. Dus Mabel heeft ook nog haar eigen geld, nou wat wil je nog meer?

De vrouw achter het hek is Marije, een vriendin uit Utrecht,die samen met haar vriend op de terugweg was van een vakantie en 2 gezellige dagen bij ons heeft doorgebracht. Super voor ons dat ze 'zo' konden komen 'aanwaaien'. Mabel en Merle lieten hen vrijwel niet met rust, we hebben ook wel erg lekker gespeeld! En Singapore ingeweest natuurlijk.