Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Saturday, May 25, 2019

Pa/Dochter weekend!

Er was een enthousiaste voorbereiding en organisatie, ongecompliceerd en met humor werd er door de diverse commissies (vaders) een geweldig blij en gaaf weekend voorbereid. Inkopen voor een lekkere bbq, ontbijt, snacks, frisdrank en natuurlijk werd er gezorgd voor een eigen, goed gevulde bar. Naast een heus kamplied werd er ruimschoots aan sportieve en creatieve programmapunten gedacht inclusief een avondspeurtocht, een modeshow door vader èn dochter op de catwalk. Zelfs een kampvuur ontbrak niet.



Op het terrein van 'Cherry Loft' waar het weekend plaatsvond, werd er ook een waterpolo toernooi gehouden, gespeeld, gedanst en geborreld.
40 vaders, 55 dochters

 Myrthe in het zwart zonder muts.

Voor de Zondagochtend waren er 3 sportinstructeurs geregeld voor een Pa/Do work-out. Daar hebben we nog geen fotos van gezien, althans niet van Arnoud en Myrthe. Ook aan een wedstrijdelement tussen vader en dochter was gedacht.
Het was een onvergetelijk weekend.


Zo goed en leuk om soms je kind mee te nemen naar sociale events waar ze niet iedereen kennen. Myrthe was een van de oudsten en er waren geen vriendinnen. Best spannend van te voren en bijna een reden voor haar om niet voluit te verheugen. Extra gaaf als het dan geweldig blijkt te zijn.




Verder stilte voor de storm. Merle en ik genoten van sushi en een beetje tijd met elkaar. Om Zondagochtend verrast te worden door deze lieve bloemetjes die Merle Zondagochtend vroeg voor me kocht bij een heel klein supermarktje vlakbij. Zonnige start van de dag, erg lief.

early birdy