Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Thursday, May 30, 2019

Bye Bye Dinner



We hadden een heel mooie avond! Vervuld van persoonlijke aandacht in een ontspannen/uitbundige sfeer, blij! Gewoon heel gezellig met een heerlijk diner èn wijnen. Natuurlijk waren er tranen alhoewel ik ze nog niet heb gehad.

Vrijdagmiddag en -avond was er al een feestje met een klein groepje vriendinnen waarbij Dorien, die ook vertrekt, en ik in het zonnetje werden gezet mede door een Kahoot quiz, een zelfgemaakt kwartet en een lief cadeau. Top.



Zaterdagmiddag woonden we een onvergetelijke dienst bij in de St Andrews Cathedral ter gelegenheid van het overlijden van Anita, Alex en Annabel Nicholson. Zij kwamen om bij de aanslagen in Sri Lanka. Deze uren hebben grote indruk op ons gemaakt.

We moesten het dus extra van een goede planning en voorbereiding hebben, dat lukte!

Na een goede borrel is iedereen lekker aan een heel feestelijke tafel gegaan. Na 2 gangen hadden we een stoelendans met wel gewoon hetzelfde aantal stoelen! Arnoud en ik hadden een fijn verhaal gericht aan een ieder die er was en we werden zelf, na een leuke korte speech, door elk persoon nav een speelkaart die ieder individu maakte voor ons, allebei steeds persoonlijk, toegesproken. Dat ging heel natuurlijk tussen de gangen door. Veel koningskaarten, een hartenaas en hartenvrouwen, geen jokers! We zijn toegezongen en kregen een mooi cadeau als aandenken aan deze jaren Singapore en de vriendschappen die hier werden voortgezet of zijn ontstaan.
Allen aanwezig, hebben ons en Mabel, Merle, Myrthe, geraakt op een manier die de vluchtigheid van Singapore ver achter zich laat.

In de nachtelijke uren heeft het casino een mooie winst mogen bijschrijven in de vorm van een hoop plezier, begeleid door lekkere gt's. De laatste gast vertrok toen het zo heel langzamerhand dag begon te worden.

Het herstel gaat in fases. Het nagenieten ook!




Gabby is over uit NL voor ons en Dorien en Otto's afscheid. Nogal een verrassing om te horen vorige week. Zelf net een klein jaar terug in Nederland. Gezellig!








Ik denk dat Arnoud een handkus uitdeelt