Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Sunday, March 24, 2019

Black & white tropendieet



Bestaande uit voornamelijk buiten borrelen en buiten eten. Dit weekend vooral voor Arnoud; een surprise dineetje op Vrijdagavond, voorbereid door de mannen zelf; great cooks! Een verrassing voor Otto die dacht dat hij gewoon bij vrienden ging eten en vorig jaar al 50 is geworden. Mede door een nogal turbulent jaar had hij nog geen diner gegeven terwijl dat wel een wens was. Opgepakt door wat vrienden en bij een van de mannen thuis een mooie avond gehad. Foto's van vroeger op de projector en een goede jeugdvriend was zelfs voor een weekend over. 'Men only', wel ben ik even sfeer gaan proeven, met de verrassingsaanval meegedaan en 1 glas gedronken. 
Ik wilde ook graag verder de avond bij Merle en Myrthe zijn.

Altijd blij en ongecompliceerd gezellig met deze groep mannen
in de sfeervolle black & white keuken

Zaterdag einde middag vertrok Merle voor 2 weken naar Kerala, India. De groep gaat helpen bij het opknappen van een oude school. Ze vliegen op Cochin en rijden Zondag door, de Highlands in naar Nallathanny, Indukki. Het wordt natuurlijk geweldig maar het programma zit stevig, nogal grundig, in elkaar..

Myrthe voetbalde en hockeyde dit weekend-as usual, de helft kijken en de andere helft een rondje in de Botanical Gardens met Arnoud.



Zaterdagavond! Bij een andere sprookjesachtige Black & White. Gezellige borrel & diner. Dit huis is van Vopak, Mijke en Dick zijn het derde gezin wat wij kennen dat hier mag wonen. Eelco en Manon, die alweer jaren in Nederland zijn, aten dus in hun oude huis. Grappig! Manon en ik zien elkaar meestal als ik in NL ben. Erg relaxe feestavond!
Zondag,  we hebben beiden last van een gek soort verkoudheid/allergie. O jee..



"cadeautje" uit Nederland van een vriendin die héél vroeg op was. We voelen ons -meer dan normaal gesproken- verbonden met elkaar via Berend die binnenkort gaat overlijden en dit weekend afscheid neemt van een aantal gemeenschappelijke vrienden. Dit was haar manier om contact te zoeken.

Vaker, maar zeker Vrijdagavond jl. werd natuurlijk stilgestaan bij Berend, bij zijn leven, bij zìjn Vrijdagavond. Een bevriende oud huisgenoot, Otto en Arnoud kennen hem ook goed.