Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Thursday, March 14, 2019

Feestweek!

Deze stond 's ochtends vroeg al in de app.! Serieuze blikken want ze waren toe aan een borrel, dat maakte de boodschap niet minder feestelijk!! Arnoud ìs ook veel leuker dan Loetje )))


 Arnoud Abraham

Erg vroege start op zijn verjaardag! Geen birthday call! Ik had de badkamer van een slingertje voorzien...
Sluip door kruip door de douche in, geflankeerd met vlaggetjes. Het plan was rond 16.00 thuis te zijn, dat lukte. En hoe! 

Mabel, Merle en Myrthe zongen een erg lieve en swingende rap voor Arnoud!
Wat een cadeau! 
De lemon curd die ik maakte was lekker, cosmetisch gezien is er nog even een puntje van aandacht. De persoonlijke playlist is een geweldige, lange en gevarieerde toplijst geworden! Spontaan ontstond er een kleine quiz wie welk nummer 'gaf'. En raden maar.
Een feestelijke facetime- en goed getimede felicitatie van Lilian,  gezellig tijdens de thee.

Creatieve Merle, gaaf toch?!

Een Singapore schort van Mabs, Merle en Myrthe!
creatieve Mabel )))
We gingen op pad, Merle had laarsjes van mij geleend, whoohoo

kijk dan!

 De sfeer was juist heel relaxed en gezellig, zou je niet echt zeggen als je naar dit wat geposeerde plaatje kijkt. Kleine Italiaan in Little India, leuk tentje!

Deze plaat is ook 50 jaar oud en kwam mee uit de privé collectie van mijn moeder, ouders. Mooi!!! Spotify versie staat erbij! What a beautiful world..lalalala

Leida feliciteerde Arnoud en ons natuurlijk wederom heel hartelijk en mijn lieve tante Marianne zorgt altijd dat er een uitgebreide, lieve verjaardagsmail is.
Mariella d'r keuze "spot on";