Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Tuesday, August 18, 2015

De Logeerpartij


Het eerste weekend van Augustus vlogen we terug naar Singapore, voor het eerst naar Linden Drive!, met Lilian, Kalle en Klaasje. Opwinding en gezelligheid! Een soort 'extended holiday' met elkaar. Het was de eerste keer dat Kalle en Klaasje bewust meemaakten dat ze vlogen; Klaasje bleef maar vragen of we al in de lucht waren en gilde op een gegeven moment 'we zijn lossssss'!!! Volledig klaar dit avontuur aan te gaan. Kalle genoot ook maar veel rustiger en als echte coole dude, vroeg hij en passant aan z'n vriendelijke buurman; 'waar ga jij heen'? Hilarisch en erg lief.




Er is volop genoten van het zwembad, de warmte, trampoline, de verzorging en van elkaar. Vakantie! We zijn nog naar de Luge geweest op Sentosa, superleuk. Myrthe en Klaasje bakten koekjes en we werden getrakteerd op een heerlijke voetenmassage. ( dank voor traktatie, oma Ella)


Nog wat jetlagged hier.






Voor het lange feestweekend van "Singapore 50 jaar" hadden we een tripje naar Telunas gepland. Dat is een piepklein prive eilandje in Indonesie. Niet primitief maar best even een tripje op een lokaal bootje en eenmaal daar, veel spelen in de zee en in het zand, proberen te 'suppen' (Stand Up Paddling), van de steiger afspringen, beach volleyballen en met elkaar in de kano varen. Nauwelijks wifi en heerlijk spelen. Fijn! We kwamen aan met regen, het is ook niet stralend geweest maar gelukkig goed genoeg om veel buiten te zijn. O ja, we hebben nog een poging gedaan te vissen! Erg leuk, erg lege hengels. Behalve dan het aas (kip nb!!!), geen vis die kip eet volgens mij, ze wilde de squid gewoon niet afgeven...Dus de trofee blijft bij Klaasje haar Vreelandse Blankvoorn. Goede meditatie trouwens.









Lilian nam Mabel en Merle nog mee naar de nagellak bar, moet in orde zijn voor de 'school starts' natuurlijk!! Matching colors.


En dan opeens gaat het hard en is het weer voorbij. Huh! Iedereen terug naar routine en het normale leven, ook weer goed.