Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Friday, March 31, 2006

Little India



Vrijdagmiddag zijn we met elkaar naar Little India geweest. Een kleurrijke wijk met veel winkeltjes, eetstalletjes, markten en uiteraard tempels. De geur van wierook en diverse aroma's van allerlei kruiden vult de lucht. Mabel kneep in eerste instantie haar neus dicht maar ze begreep, na uitleg, dat dat niet handig en niet netjes was. Verder wilden meerdere mensen Mabel en Merle aanraken, de kokosnootman tilde Merle op en lachte voluit. Merle niet!

Op bijgevoegde foto staan we bij dat kokosnootstalletje en kochten 2 kokosnoten om uit te drinken. Geen overweldigend succes maar in het kader van de inburgering hebben we doorgezet.

Op de andere foto staan we te kijken naar een tempel. We stonden middenin een groep schoolkinderen die uitleg kregen over de tempel. Oren gespitst en wat informatie opgepikt over de Hindu tempel.

Deze week was echt tropisch weer; warm en veel regenbuien. Nadat we de eerste weken eigenlijk nauwelijks regen gezien hebben, is dit een nieuwe ervaring. De buien zijn kort maar heftig. Daarna blijft het nog wel vochtig en benauwd.