Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Friday, March 10, 2006

Eerste busrit van Mabel naar school...





Vrijdagmorgen 07.40 stonden wij klaar met Mabel zodat zij opgehaald kon worden door de schoolbus!Voor Mabel had het al veel te lang geduurd, zelfstandig als ze is en denkt te kunnen zijn! Hier is het de normaalste zaak van de wereld dat de kinderen met de bus naar school gaan, Mabel was dan ook de enige die nog gebracht en gehaald werd.Dat kan natuurlijk niet.

Wat zij niet weet dat er eea aan papierwerk geregeld moet worden, als er al geen wachtlijst is. Dus vrij strak geregeld, toch? De kinderen krijgen een busketting om, er kan een wit papiertje in waarop wij kunnen aangeven waar ze na school evt moet worden afgeleverd. Spelen bij een ander kindje of naar de hollandse club wellicht.

Waarom ik dat zeg, is dat het mij (Esther) een beetje goed deed dat ondanks geen enkele twijfel, wel wat lichte onzekerheid in Mabel haar ogen, er toch met een klein stemmetje kwam:"mam, zet je wel op het kaartje dat ik naar huis gebracht moet worden"?He gelukkig!!! Vanuit ons tijdelijk verblijf betekent het heen een busrit van ruim 3 kwartier maar voor Mabel 1 groot feest!! Houden zo!