Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Tuesday, March 27, 2012

Partir c'est mourir un peu












Assembly, laatste maandag.


..maar tevens 'geboortes' van herinneringen, dierbare herinneringen van 6 jaar Singapore. De afgelopen weken stonden in het teken van het afscheid nemen en het vieren van de vriendschappen die er zijn ontstaan. Zowel voor de meisjes als voor Arnoud en mijzelf en als gezin.

Mabel verlaat groep 7, net voordat ze op kamp naar Bintan zou gaan met de 2 groepen 7 (minder leuk natuurlijk). Zoals Mabel zelf zegt; "ik vind het niet leuk om weg te gaan maar heb wel zin om naar Amerika te gaan (avontuur!)
Merle had in de aanloop naar de laatste dag HSL een brief geschreven aan de klas (iedereen tranen; van stoer ventje tot beste vriendinnetje) en een optreden "mamma mia" ingestudeerd met wat klasgenootjes. Heel vastberaden en doelgericht toewerkend naar de big bye bye.
Afscheid van miss Myrth, lief en eenvoudig passend bij groep 1, denk ik. Wat leuk is dat Myrthe vaak thuis kwam met bloemetjes, stralend met verlepte orchideetjes, takjes en meer. Nu hoorden we dat ze elke dag, iedere dag weer, d'r koelbox in de locker smeet om zo snel mogelijk bloemetjes op te rapen.. naast de zandbak, in de struik, op het speelplein etc (ik verdenk haar ervan ook hier en daar de verleiding niet te hebben kunnen verstaan..)
De emoties zijn hier en daar goed op de gezichten te zien.