Arnoud, Esther, Mabel, Merle en Myrthe in Singapore

..vanaf April 2012 t/m Juni 2013 in Houston, Texas.

Friday, July 17, 2009

Vakantie vieren





























We genieten volop van de tijd hebben met elkaar, het luieren in en om het huis, het winkelen van Mabel met oma en Merle met oma (aparte afspraak natuurlijk!), museumbezoek, zwemmen en...het breiavontuur! Mabel en Merle wilden graag leren breien (weet niet van wie ze dat hebben) dus oma Ella nam breinaalden mee en ik zorgde voor de wol. Aan de slag en doorzetten. Ik heb straks legio pannenlappen om op te sturen...

En we zijn een week naar Bali, Seminyak, geweest. We huurden een huis van kennissen wat erg comfortabel en mooi was. Dat was heerlijk! We hebben tussen de rijstvelden gewandeld, we zijn naar de 'monkeyforrest' geweest, het stadje Ubud bezocht, de Tanah Lot met zonsondergang bekeken (een hindoeistisch zeetempeltje) en lekker zwemmen natuurlijk! Ook gebruikten we het scootertje welke bij het huis stond; om en om namen we 1 van de meisjes, ook de seniore onder ons! mee, bijzonder leuk om op zo'n manier even onderdeel te zijn van de lokale bevolking. We zaten redelijk in de 'middle of nowhere' namelijk.

Arnoud kwam op een donderdagavond en ging op de maandag daarop met ons mee terug. Met hem kwam er ook muziek mee dus er moest gedanst worden! Bij het huis was er behoorlijk wat water met allerlei vissen, ook grotere karpers. Dus elke dag maakten we een rondje met brood, leuk! Myrthe stak meer dan de helft in haar eigen mond maar ze is sowieso goed van innemen.